Ajanvaraus

Puh: 020 7439350 020 743 9351 ( varanumero ) Jäsenet ja rekisteröityneet vieraspelaajat voivat varata lähtöaikoja GolfBoxin kautta.

AJANVARAUSTILANNE

Vierailijat

Tasoitusvaatimus: Green card Kysy ryhmätarjouksia ja mahdollisuuksista vuokrata pelioikeus! Eläkeläisille tarjouksia ma – pe 8.00-12.00 cm@imatrangolf.fi Puh: 020 7439350

Ryhmävaraukset

Turkka Ollilainen Puh. 0400-242 300 turkka.ollilainen@imatrangolf.fi

Ajanvarausohjeet

Aina kentälle pelaamaan lähdettäessä on ilmoittauduttava caddiemasterille, joka antaa lähtöajan ja opastaa kaikissa kentän käyttöön liittyvissä asioissa. Jäsenet voivat tarkistaa lähes reaaliaikaisen ajanvaraustilanteen omien tunnuksiensa kanssa sivun ylälaidassa olevan GolfBox painikkeen alta. Lähtöajat ovat. xx,00; xx,10; xx,20; xx,30; xx,40; xx,50. Kaikki lähtöajat ovat varattavissa joko puhelimitse tai paikanpäällä etukäteen. Poikkeustapauksissa on caddiemasterilla myös oikeus antaa aikaisemmin lähtövarauksia, esim. ryhmäaikojen ollessa kysymyksessä. Etukäteen varatun ajan käyttäjän on ilmoittauduttava caddiemasterille vähintään 15 minuuttia ennen kyseistä starttiaikaa. Esteen sattuessa on etukäteen varattu aika ehdottomasti peruutettava hyvissä ajoin. Etukäteen voi varata vain yhden ajan päivää kohti, toisen ajan suhteen on caddiemasterilla oikeus käyttää tilanneharkintaa. Pelaajien yhteenlaskettu tasoitus ryhmissä on enintään 110., caddiemasterilla on oikeus tehdä tähän poikkeuksia.

Ajanvaraus

Kun varaat peliaikaa, mieti valmiiksi päivä/kellonaika/kenttä sekä mahdollinen toinen vaihtoehto, jolloin haluat pelata. Tämän jälkeen soita tai varaa paikanpäällä peliaikasi. Näin puhelinlinja on mahdollisimman vähän aikaa kerrallaan varattu. Pyri käyttämään nettiajanvarausta. Varaukset 020 743 9350 Imatran Golf ry:n jäsen ja pelioikeuden haltija voi tehdä ajanvarauksen viisi (5) päivää ennen lähtöaikaa. Jos mukaan tulee vieraspelaajia, toivomme, että seuramme jäsen varaa ajan, koska hän tuntee Imatran Golfin pelisäännöt ja vieras ei joudu kiusalliseen välikäteen tietämättömyyttään. Jos haluat vuokrata golfauton tai mailat, tee tämäkin varaus etukäteen samalla, kun varaat peliaikaasi. Ajanvaraus tehdään aina jäsennumerolla. Jäsennumerosi löydät IG:n jäsenkortista. Salasanaa tarvitset, kun varaat peliaikaa kotisivuiltamme. Netistä voit varata peliajan viisi (5) päivää eteenpäin. Kaikkien pelaajien on kauden alussa hyvä esittää jäsen/tasoituskorttinsa, jotta uudet caddiemasterit oppivat tuntemaan teidät mahdollisimman nopeasti.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu pelaamaan viimeistään 10 min ennen starttia.

Pukeutuminen

Pukeudu siististi ja urheilullisesti. Ota sää huomioon. Miehillä tulee olla paidassa kaulukset ja naisilla kaulukset tai hihat. Sinisiä (denim) farkkuja ei suositella käytettävän. Jalkineiksi soveltuvat golfkentän nurmialustalle sopivat urheilukengät tai golfkengät.

Tuloskortti

Täytä tuloskortti selkeästi; pelaajan koko nimi, jäsennumero, PELIPÄIVÄ. Tuloksiin merkitään pelaajan lyönnit ja lopuksi allekirjoitukset.

Imatran Golf