Imatran Golf Oy on ylläpitänyt vuosien kuluessa pelitoimintaa ja harjoittelemista palvelevia sekä viihtyisyyttä lisääviä rakennuksia ja toimintapaikkoja.

Caddiemaster

Caddiemaster toimii klubitalossa lähellä ykkösteetä. Hän ottaa vastaan pelaajat, hoitaa ajanvaraustoiminnan ja lähettää pelaajat pelikierroksille ottaen huomioon kentän kuormituksen ja valvoo, että peli sujuu tehokkaasti ja oikealla tavalla. Puhelinajanvaraukset, rangen valvonta ja erilaisten maksujen periminen kuuluvat myös caddiemastereiden tehtäviin. Caddiemaster hoitaa myös klubin kahvion toiminnan.

Toimisto

Toimisto sijaitsee vanhan klubitalon toisessa kerroksessa. Siellä hoidetaan kaikki kentän hallintoon ja jäsenten palveluun liittyvät tehtävät. Toiminnan-/toimitusjohtaja vastaa, että kentällä asiat sujuvat ja jäsenten palvelut toimivat hyvin.

Pro Shop

Golfvälinemyymälä, Pro Shop, toimii klubitalon alakerrassa. Sen tehtävänä on palvella jäseniä väline- ja varustehankinnoissa. Myös golf-välinehuolto kuuluu sen toimintaan.

Klubitalo

Klubitalo on periaatteessa seuran toiminnan tyyssija. Seuran yhteisiä tilaisuuksia varten tarkoitettuun klubitilaan mahtuu 60 – 70 henkeä sisätiloihin. Klubirakennukseen kuuluu lisäksi 2 katettua ulkoterassia ja 100 paikkainen ulkoterassi.

Pukuhuoneet ja sauna

Pukeutumishuoneet saunoineen ja suihkuineen sijaitsevat ns.vanhassa klubitalossa. Pukuhuoneissa on myös maksuttomia lukollisia kaappeja pikkutavaroiden säilyttämistä varten. Pukuhuoneiden yhteydessä olevat saunat lämpiävät pyydettäessä.

Ravintola

Imatran Golfravintola sijaitsee Imatran golfkentällä, Immalanjarven rannalla. Keittolounas tarjotaan 11.00 – 14.00 välisenä aikana. Ravintolassa on A-oikeudet. Ravintolassamme voi myös järjestää mm. syntymäpäiviä, muistotilaisuuksia tai kastejuhlia.

Kokkeina kaudella 2017 toimii Frida Kallio sekä Lea Markkula

Ravintolassa on noin 70 asiakaspaikkaa sisällä ja ulkona terasseilla noin 120. Ravintolan välittömässä läheisyydessä sijaitsee rantasauna, jota esim. ravintola-asiakkaat ja TYKY-tilaisuuden osallistujat voivat vuokrata.

Yhteystiedot: 020 743 9350 / Imatran Golf Oy, caddiemaster tai 0400-242300 / Turkka Ollilainen, toimitusjohtaja.

Golf Pro

Seuran valmentaja toimii paitsi kentällä ja harjoituspaikoilla ja koulutustilassa, joka sijaitsee klubitalossa. Siellä pidetään myös erilaisia kokous- ja luentotilaisuuksia.

Bägivarasto

Pukuhuonerakennuksen yläkerrassa, jonne pääsee ulkokautta talon sisäpihalta, sijaitsee bägivarasto. Siellä on noin 200 lukollista mailojen ja varusteiden säilytyskaappia, joita voi vuokrata vuodeksi kerrallaan caddiemasterilta.

Kenttä

Imatran golfkenttä sijaitsee Immalan järven rannalla, valtakunnan rajan tuntumassa. Kentälle on osoitettu STORA ENSON vuokra-aluetta kaiken kaikkiaan noin 80 hehtaaria. Kenttä on rakennettu arkkitehti Kosti Kurosen suunnittelema. Varsinaisen pelikentän alueella löytyy mm: raffia eli karheikkoa noin 40 hehtaaria, fairwaytä eli peliväyliä on noin 20 hehtaaria, greenejä eli viheriöitä noin l,2 hehtaaria, teealueita 1 ha, bunkkereita noin 60 kappaletta.

Henkilökunta

Kenttämestari sekä apulaiskenttämestarit vastaavat kaikesta, mikä liittyy kentän hoitoon. Tavoitteena on, että kenttämme on jatkuvasti huippukunnossa ja voidaan luokitella aivan Suomen parhaiden kenttien joukkoon. Kentänhoitohenkilökuntaa on vuosittain noin 8 henkilöä.

Kentän hoito

Kentän hoito näkyy tavalliselle pelaajalle enimmäkseen leikkuukoneiden toiminnan muodossa. Kenttää täytyy leikata joka päivä. On selvää, että jollakin tavoin jokainen seuran pelaaja kohtaa kentällä leikkuu- tai muita hoitokoneita sekä hoitohenkilöitä. Tällöin on syytä muistaa, että kentänhoitohenkilökunnalla on etuoikeus, eli pelaaja odottaa kunnes väylä on vapaa, eikä henkilökunta ole vaarassa. Hoitotoiminta pyritään tekemään mahdollisimman vähän pelitoimintaa häiritsevällä tavalla. Pääasia on, että pelaajat ymmärtävät hoitotyön merkityksen ja tärkeyden.

Imatran Golf