Pelaa 100 pistettä! -kilpailu on Golfliiton naistoimikunnan luoma uusi hauska tapahtuma, jonka tavoite on aktivoida ensisijaisesti naisgolfareita pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana.

Kisassa on kaksi vaihetta: sadan pisteen kerääminen ja seuranta sekä iloisiin alueellisiin loppuhuipennuksiin osallistuminen. Sataa pistettä kerätään omatoimisesti, kirjaamalla pelikierroksen bogeypisteet ja ilmoittamalla ne sähköisellä kaavakkeella, kun sata pistettä on täynnä. Aluetapahtumat ovat ensisijaisesti naispelaajille, joiden tasoitus on kisan alkaessa 1.5.2017 ollut 30 tai suurempi ja he ovat kesän aikana osallistuneet kisaan keräämällä 100 pistettä!

Pelaaja voi kartuttaa pistesaldoaan pelaamillaan kierroksilla 1.5.-6.8.2017 välisenä aikana ja 100 pistettä kerättyään, pelaaja ilmoittaa pisteet www.ladygolf sivuston kautta. Halutessaan voi kerätä 100 pistettä useamman kerran kaudessa.

Kesän aikana 100 pistettä keränneiden kesken suoritetaan kolme palkintoarvontaa, kesä-, heinä- ja elokuussa aina kuukauden 5. päivän jälkeisellä viikolla edellisen kuukauden aikana lähetettyjen tulosten kesken. Elokuun alun tulokset otetaan mukaan viimeiseen arvontaan.

Pelaa 100 pistettä! -kisa huipentuu syyskuun alussa pelattaviin kuuteen alueelliseen pelitapahtumaan, jotka pelataan paripelinä: molemmat pelaavat omaa palloa pistebogeyna ja parempi tulos väylältä huomioidaan. Mukaan otetaan 40 peliparia ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautua voi yksin tai parin kanssa.

Tässä linkki PELAA 100 PISETETTÄ! –kisan ohjeisiin:

https://ladygolf.fi/wp-content/uploads/sites/21/2017/04/100-pistett%c3%a4-kisan-ohje.pdf

Imatran Golf