NAISTENPUOLIKKAAT KESKIVIIKKOISIN KERA KUMMIEN 24.5.2017 ALKAEN

Tervetuloa suosituille naistenpuolikkaille! Voit osallistua mahdollisuuksiesi mukaan vaikka joka keskiviikko tai vaikka vain kerran kesässä. 

Ensimmäinen lähtöryhmä starttaa klo 18.00. Kokoontuminen klubilla on kuitenkin jo klo 17.30. Jokaiseen lähtöryhmään lähtee mukaan kokenut GOLFKUMMI. Kummien tehtävänä on tarvittaessa auttaa ja opastaa pelaajia, muodostaa peliryhmät ja keksiä viikon puolikkaalle mahdollisesti joku teema.  

Joka toinen keskiviikko on luvassa myös PRON OPETUSTA kahdeksalle naiselle. Ryhmätunnilla vaihtuu teemat, joten opit esim. puttaamaan, lyömään hiekkaesteestä ja suoristat lyöntisi.  

Lähde mukaan tutustumaan kenttämme naisiin ja pelaamaan rentoa golfia naisseurassa!

 Ilmoittautumiset naistenpuolikkaille sekä opetustunneille viimeistään edellisenä päivänä (tiistai): caddiemaster (cm@imatrangolf.fi) tai 020 743 9350. Osallistumismaksu naistenpuolikkaalle on 10 € (kausimaksun maksaneilta ei maksua). Vieraspelaajilta normaali 9 reiän greenfee. Opetustunnin hinta on 10 €/nainen. Jos osallistujia on yli kahdeksan, on etuoikeus isommalla tasoituksella pelaavalla naisella.

 

Imatran Golf