Lions Club Imatra-Tainio tukee seuran junioritoimintaa

Imatran Golf ja Lions Club (LC) Imatra-Tainio aloittavat kaksivuotisen junioritoiminnan tukiprojektin. LC-Imatra-Tainion tukee toimintaa, joka ehkäisee nuorison syrjäytymistä. Tarkoituksena on saada nuoret kiinnostumaan ohjatusta sekä suunnitelmallisesta harrastuksesta.

Yhteisen projektin tavoitteena on myös saada lajin pariin uusia harrastajia, jotka parhaimmillaan löytävät itselleen elinikäisen harrastuksen.

Lions-järjestö juhlii 100-vuotis juhlavuotta ja järjestön toiminta on varmasti monelle tuttua. Klubin jäsenet tekevät omalla ajallaan hyväntekeväisyyttä, kuten auttamalla varainhankinnassa sekä jakamalla stipendejä ja avustuksia. Imatran golfin tukiprojektin suuruus on 2 000 euroa vuodessa. LC-Imatra-Tainion toiminnassa on mukana myös muutamia seuran jäseniä. Iso kiitos heille!

Tukiprojekti tulee näkymään kahden vuoden aikana mm. entistä laadukkaampina rekrytointimateriaaleina. Tukea käytetään myös ympärivuotisen toiminnan turvaamiseen. Merkittävää on myös junioreille hankittavat joukkuepaidat. Golf tunnetaan vahvasti yksilölajina, mutta seurassa halutaan suunnata toimintaa enemmän yhdessä tekemiseen. Jatkossa meillä tulee olla ryhmä golffareita, jotka kannustavat toisiaan ja jokainen tuntee olevansa yksi joukkueen jäsenistä. Joukkue ja joukkuehenki näkyvät ulospäin joukkuepaidan muodossa.

Imatran Golf