Klubi, pukuhuoneet ja pro shop suljetaan su 1.10.2017

Kenttää pidetään avoinna ma 2.10. alkaen vain IG:n kausikorttilaisille. IG:n kausikorttilaiset tekevät varaukset golfBoxin kautta.

Kärryvarasto jätetään auki, joten kärryt ovat pelaajien käytössä. Mailavarasto on avoinna kello 9.00-16.00 välisen ajan. Golfautojen käyttö lopetetaan ma 2.10.

Pukuhuoneet, klubi sekä pro shop sulkeutuu maanantaina 2.10. Tiloissa aloitetaan siistimiset sekä inventaariot.

Pelitoiminta aloitetaan 10-tiiltä ja jatketaan 1. tiille. Jossain vaiheessa suljemme kentän etuysin (väylät 1-9) ja pelitoimintaa jatketaan tuolloin väylillä 10-18. Greenit ja lyöntipaikat ilmastetaan heti kuin se on mahdollista ja järkevää. (arvioitu ajankohta on vko 41-42)

Rangen nurmiharjoittelualue suljetaan käytöltä ma 2.10. Harjoittelu tapahtuu tämän ajankohdan jälkeen vain matoilta, pallot omatoimisesti keräten. Rangen palloautomaatti suljetaan ma 2.10.

Kentän sadetusjärjestelmä tyhjennetään lokakuun aikana, joten kentän sadettimista poistuu tuolloin vesi. Samalla joudumme sulkemaan kenttäalueen wc:t pois käytöstä. Vesi tulee niihin sadetusjärjestelmästä.

Pelaajat saavat tuloskortit aloituslyöntipaikalle tuodusta vihreästä boxista.

Toivomme, että pelaajat hoitavat kahvion piikkinsä ennen klubin sulkemista ja tyhjentävät mailavaraston aukioloajan puitteissa.

Mikäli säät ovat arvioitua paremmat, niin saatamme jatkaa pelikautta viikolla. Asiasta tiedotetaan myöhemmin.

Pelaaminen sallitaan aina niin kauan kuin katsomme sen olevan järkevää, ilman että kenttä vaurioituu siitä kohtuuttomasti.

Imatran Golf