JELLA

Olen Jella Paloposki ja olen 17-vuotias imatralainen tyttö. Aloitin urheilun jo ihan pienestä pitäen yleisurheilun parissa ja se on yhä edelleen lähellä sydäntä vaikka harjoitusten määrä on vähentynyt. Päälajina minulla toimii keihäänheitto ja siinä sivussa muut heittolajit.

Aloitin golfin harrastamisen Imatran Golfin yhdessä junnuryhmässä muutama vuosi takaperin. En kovinkaan aktiivisesti pelaa, mutta yleensä päädyn kentälle isäni kanssa.

Aloitin syksyllä 2016 opinnot Tanhuvaarassa, Savonlinnan urheiluopistossa ja muutaman vuoden päästä minusta valmistuu liikuntaneuvoja ja uinninvalvoja/opettaja. Omalla tavalla jännitti lähteä kotoa opiskelemaan muualle, mutta Tanhuvaara oli jo ennestään tuttu paikka. Asun opistolla arkipäivät ja aina perjantaisin saavun Imatralle ja taas sunnuntaina tai maanantaina takaisin Savonlinnaan. En olisi muutama vuosi taaksepäin uskonut, että koulunkäynti voisi olla pelkkää liikuntaa ja samalla saada itselleen ammatti. Käymme tunneilla monipuolisesti eri lajeja läpi käytännössä sekä paperilla. Tulevaisuudessa haluaisin olla fysioterapeutti, mutta mielessä on myös käynyt kiropraktikon ura.

Pääsin kesätöihin kahdeksi viikoksi Imatran golfille ja olen tykännyt olla täällä paljon. Olen saanut paljon erilaisia tehtäviä mm. pallojen ajoa ja harjoitusten pitämistä ja olen käynyt junnujen kanssa kentällä. Vielä en ole pitänyt lähipelirataa, mutta sen pääsen järjestämään myös pian!

Odotan innolla mitä työt tuovat vielä tullessaan!

TITTA

Nimeni on Titta Suikki ja olen 17-vuotias. Tällä hetkellä harrastuksiani ovat golf ja salilla käynti. Harrastuksia minulla tosin ennen on ollut useitakin ja niitä ovat esim. alppihiihto ja hiihto. Käyn IB-lukiota ja aloitan varsinaiset IB-opiskeluni ensi syksynä. Verrattuna kansalliseen lukioon olen siis menossa lukion toiselle luokalle. IB-lukiossa opiskellaan vain kuutta ainetta ja koska haaveilen pääseväni opiskelemaan tulevaisuudessa lääketieteelliseen, minun aineitani ovat fysiikka, kemia, biologia, matematiikka, englanti ja äidinkieli.

Minä kokeilin golfia ensimmäistä kertaa, kun olin 8-vuotias. Golfin pariin päädyin, kun minun iskä vei minut kokeilemaan ja innostuin siitä. Kisaamisen minä aloitin 5-6 vuotta sitten Tsemppi Tourista. Pelaan vieläkin aktiivisesti golfia ja käyn kisaamassa. Tällä hetkellä minä pelaan Junior Challenge Touria ja joitain Finnish Junior Tourin kilpailuja. Olen ollut alkukaudesta melko kiireinen, jonka takia en ole päässyt kisaamaan paljon, mutta loppu kesästä keskittymiseni kääntyy taas kisaamisen puoleen. Tänä kesänä pelaan siis kahta edellä mainittua kiertuetta, mutta ensi kesän suunnitelmissa FJT- kisoihin meneminen ja siellä mahdollisesti pärjääminen nousevat korkeammalle tavoitteissani.

Olen ollut nyt noin kaksi viikkoa Imatran Golfilla kesätöissä ja olen sen ansiosta päässyt tekemään erilaisia asioita. Olen näiden parin viikon aikana päässyt avustamaan junnu-ryhmien vetämisessä, vienyt joitain junnuja kentälle pelaamaan, ajanut palloja ja tehnyt muita tehtäviä. Pidin eniten EKLU:n golf-leirillä avustamisesta ja lähipeliradan pitämisestä. Minusta on ollut mukavaa pystyä tekemään kesätöitä golfin ja lasten parissa.

Imatran Golf