Hei kaikki Imatran Golfin jäsenet!

Kauan odotettu golfkausi on vihdoin pitkän talven jälkeen käynnistynyt. Kenttämme on ollut useamman viikon auki, on ollut mukavaa päästä pelaamaan, kun sääkin on suosinut, on ollut aurinkoa ja lämmintä.

Kapteenina minun tehtäväni on varmistaa, että me kaikki voimme nauttia golfista, jokainen omalla tavallamme. Haluan muistuttaa meitä kaikkia muutamista tärkeistä asioista.

Seuran kalenterista löytyy tänäkin vuonna paljon tapahtumia. Toivottavasti mahdollisimman monella on mahdollisuus osallistua tuleviin koitoksiin. Kuulen mielelläni palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Green Card -kurssit ovat alkaneet ja jatkuvat pitkin kesää. Uusia jäseniä on kurssilta jo saatu, tervetuloa mukaan seuran toimintaan.  Kummeille ja uusille pelaajille on tehty oma WhatsApp-ryhmä. Sen tarkoitus on helpottaa pelikaverin lyötämistä golfin aloittaneille pelaajille. Kummit  opastavat mielellään uusia pelaajia kaikkessa golfiin liittyvässä.

Kenttämme on jo nyt erittäin hyvässä kunnossa ja paranee koko ajan, kiitos kenttähenkilökunnalle ja kaikille talkoissa mukana olleille!  Pidetään se sellaisena eli paikataan pallon alastulojäljet ja lyöntijäljet sekä haravoidaan bunkkerit hyvin.

Turvallisuus on meidän kaikkien vastuulla. Haluan muistuttaa kaikkia FORE-huudon tärkeydestä. Huuto ei ole koskaan liioiteltua, jos sillä estetään vahingot toiselle pelaajalle. Se, että uskomme/toivomme, ettei lyönti kuitenkaan yletä toiseen pelaajaan, ei oikeuta olla huutamatta. Pallo voi ottaa yllättävän ”pompun”, joten lopputulos voi olla aivan jotain muuta mitä odotimme.

Siistissä ympäristössä on mukavampi pelata, joten laitetaan roskat roskiin, myös nuuskapussit sekä tupakantumpit. Lajitellaan roskat ja laitetaan tyhjät pullot omille paikoille.

Imatran Golfin teemana on tänä vuonna Reilu peli. Seuran jäsenten huoli tasoitusmanipulaatiosta on huomioitu ja tulemme seuraamaan aktiivisemmin tasoituksia. Seuraamme satunnaisten pelaajien tasoituskehitystä sekä erityisesti kilpailuissa pelaavia. Muistetaan, että kun pelaamme harjoituskierroksen yhteydessä tasoituskierroksen, on kierros pelattava aina niin hyvin kuin osaamme. Pelataan siis reilusti ja kunnioitetaan toisia pelaajia ja golfin etikettiä.

Pidetään kentällä hyvä fiilis, nautitaan ja huolehditaan kaikki siitä, että vanhat sekä uudet jäsenet tuntevat itsensä tervetulleiksi kentälle.

Toivotan teille kaikille mukavaa golfkesää!

Terveisin

Anni Hämäläinen

Imatran Golfin Kapteeni

kapteenit@imatrangolf.fi

Tagit