Imatran Golf ry

Tule mukaan terveellisen ja mukavan harrastuksen pariin!
Golf on erinomaista kuntoliikuntaa ja lisää fyysistä ja henkistä vireyttä.

Imatran Golf tarjoaa jäsenilleen rentoa yhdessäoloa, kilpailuja, valmennusta ja talkootoimintaa. Seuramme toiminta on aktiivista ja tukee kaikenikäisiä ja kaikentasoisia golfareita. Uudet golfin harrastajat toivotamme lämpimästi tervetulleeksi seuraan. Seuran tapahtumista, alkeiskursseista ja muusta toiminnasta saat lisätietoja seuran nettisivuilta, facebookista ja Instagramista. Seuramme kapteeneista tai golfkummeista löytyy aina pelikavereita.

Verkkolaskutustiedot
Imatran golf ry
Y-tunnus: 1085579-0

Verkkolaskutusosoite: FI8910383000204204
Välittäjä: Nordea
Välittäjätunnus:NDEAFIHH


Hallitus 2024

toni turkkila

Puheenjohtaja

puheenjohtaja@imatrangolf.fi
040 846 8050

jouni urpalainen

Senioritoimikunta

seniorit@imatrangolf.fi

anni hämäläinen

Kapteeni ja ladykapteeni

kapteenit@imatrangolf.f

katja rääpysjärvi

Junioritoimikunta

juniorit@ilmatrangolf.fi

jani sund

Golfin vetovoima

seura@imatrangolf.fi

anne suomalainen

Sihteeri

panu kosonen

Kilpailu- ja tasoitustoimikunta

hannu savola

Talous


Jäseneksi liittyminen

Jotta pelaaja voi pelata golfia eri kentillä, hänen tulee olla jonkin golfseuran jäsen. Vain seuran kautta hän saa tasoituksen ja näin myös mahdollisuuden vierailla muiden seurojen kentillä, jopa kaikkialla maailmassa!

Imatran Golfiin voit liittyä jäsenhakulomakkeella. Jäsenkäsittelyn jälkeen tulee maksaa vuosikokouksen määrittelemä jäsenmaksu.

Edut

Jäseneksi liityttyäsi sinulla on monenlaisia pelimahdollisuuksia ja caddiemasterit auttavat sinua mielellään valitsemaan sopivimman vaihtoehdon.

Imatran Golfin jäsen on automaattisesti myös Suomen Golfliiton jäsen. Golflehti tulee jäsenille sekä tietenkin seuran omat jäsentiedotteet. Jäsenemme ovat myös vakuutettuja erilaisten vahinkotapahtumien varalle.

Jäsenyyteen kuuluu tasoituksen ylläpito. Jäsenyys antaa myös osanotto-oikeuden seuramme järjestämiin kymmeniin vuosittaisiin kilpailuihin.

About us

Golfkummit

Voit olla aloittelija tai konkari ja sinulla on intoa pelata. Mutta pelikaveri puuttuu? Vai tarvitsetko sääntöjen tai taitojen päivitystä? Tai ehkä vain jännittää lähteä kentälle pelaamaan.

GOLFKUMMIT AUTTAVAT SINUA!

Golfkummit on ryhmä kokeneita golfareita. Kummit ohjaavat ja opastavat sinua silloin kuin yhdessä sovitte. Ota rohkeasti yhteyttä seuramme golfkummeihin ja sovi pelistä!


Golfkummit

Anni Hämäläinen
Marja-Leena Kurittu
Marita Ahvo
Leena Ojamaa
Irma Hujanen
Katja Rääpysjärvi
Johanna Väkeväinen

Jouko Hujanen
Mika Huotilainen
Harri Malmén
Kari Peltonen
Jouni Urpalainen
Jani Sund

Kummien yhteystiedot saat caddiemasterilta. 


Junioritoiminta

Imatran Golfin junioritoiminta luo golfista kiinnostuneille junioreille mukavia ja hauskoja elämyksiä golfin parissa. Tarjoamme hauskaa junioritoimintaa ja samalla kasvatamme kilpagolfareita. Tärkeintä on tukea jokaista pelaajaa kohti omaa huippua ja kohti omia tavoitteita. Harrastaminen on edullista ja kaikki halukkaat voivat tulla kokeilemaan golfia matalalla kynnyksellä.

Imatran Golfin junioritoiminnalla on Laatuseuramerkki. Laatuseuramerkki perustuu Suomen Golfliiton juniorigolfohjelman noudattamiseen ja sitä kautta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Toiminta koostuu kolmesta eri osa-alueesta:

 1. Auttaa junioreita golfin aloittamisessa
 2. Pitää juniorit mukana seuran toiminnassa
 3. Tarjota aktiivisille junioreille mahdollisuus kilpailla

Junioritoimikunta kehittää ja mahdollistaa junioritoiminnan seurassa.
Toimikunnan jäseniä ovat:
Katja Rääpysjärvi, puheenjohtaja |  juniorit@imatrangolf.fi
Toni Turkkila, juniorivastaava
Sohvi Aitala, pro
Kari Kallio

Harjoituspaikat ja -ajat 2024

Tiikerit-ryhmä
Keskiviikkoisin klo 17-18

Draivi-ryhmä
Keskiviikkoisin klo 18-19

Ohjaajana Pro Sohvi Aitala

Harjoituksiin ilmoittaudutaan Nimenhuuto-sovelluksen kautta.

Kesän treenien hinta 55 €. Voit tulla kerran kokeilemaan ilman sitoutumista.

Kilparyhmä

Ulkoreenit jatkuvat viikolla 18.

valmentaja Pro Mika Sormunen

Kesätreenien (5kk) harjoitusten omavastuu yht. 400 €.


Tiikerit-ryhmä
6-12-vuotta

Golfkurssin päätyttyä on lasten mahdollista jatkaa golfharrastusta Tiikerit-ryhmässä. Ryhmässä harjoittelee 5-15 junnua, iältään pääsääntöisesti 6-12-vuotiaita. Treeneissä pelaajat harjoittelevat oman taitotason mukaisesti.

Tiikerit-ryhmä harjoittelee ympäri vuoden. Kesällä harjoitukset ovat aina golfkentällä 1-2 kertaa viikossa. Toinen treeneistä on ns. päätreenipäivä, jolloin keskitytään golfin eri osa-alueisiin. Tämän lisäksi on lähipeli- tai pelitreenejä, joissa pääsee harjoittelemaan niin lähipelitaitoja kuin pelaamaan kentälle 3-5 väylää ohjaajan kanssa. Talvikaudella harjoitellaan golfsimulaattorissa ja Ukonniemi-areenalla golfin lajitaitoja.


Draivi-ryhmä

Draivi-ryhmä koostuu junioreista, joilla on jo omat mailat sekä seuran jäsenyys. Iältään he ovat noin 10-15 vuotta. Draivi-ryhmä harjoittelee ympäri vuoden.

Kesällä harjoitukset ovat golfkentällä pääsääntöisesti kahdesti viikossa. Talvikaudella harjoitukset ovat golfsimulaattorissa sekä golfin lajiharjoittelua Ukonniemi-areenalla.


Kilparyhmä

Kisaryhmän nuoret harjoittelevat kesäisin golfkentällä ryhmänä 2-3 kertaa viikossa. Talvisin harjoituspaikkana on golfsimulaattori, jossa jokainen ryhmäläinen harjoittelee henkilökohtaisesti valmentajan kanssa. Ryhmällä ei ole erillistä ikärajaa vaan nuori voi hakea ryhmään, kun hänellä on halu harjoitteluun, kilpailemiseen ja kehittymiseen. Kilparyhmän nuoret kilpailevat Suomen Golfliiton kilpailuissa oman seuran kisojen lisäksi. Nuoren ensisijainen laji kesällä on golf, vaikka kannustammekin monipuoliseen liikuntaan ja urheiluun.

Valmennus, keskustelut ja palautteen antaminen on henkilökohtaista. Osallistuminen ryhmän toimintaan edellyttää seuran jäsenyyttä. Peliharjoituksiin osallistumisen edellytyksenä on pelikausimaksun maksaminen. Talvikaudelle on oma maksu.

Imatran Golf tukee ryhmäläisten harjoittelua monelta osin myös taloudellisesti. Niinpä ryhmän nuorilla on velvoitteita kuten pallonkeräysvuorot, seuran talkoisiin osallistuminen ja apuohjaajana toimiminen nuorempien ryhmissä 2-3 kertaa kesässä.

Ryhmän opetuksesta vastaa PGA Pro Mika Sormunen.

Golfin aloitus – juniorit

 JUNIORIN POLKU GOLFARIKSI

Golfin voi aloittaa usealla tavalla lapsen tai nuoren iästä riippuen.

– Seura järjestää Golf Pron pitämiä Golfkursseja kesäisin 3 x 1,5h 1-2 viikon sisään toteutettuna 6-14 vuotiaille golfin aloituksesta kiinnostuneille.
– Yli 14-vuotiaat voivat myös osallistua yleisille alkeiskursseille.

Alkeiskurssin jälkeen lapsi tai nuori voi siirtyä kartuttamaan golftaitoja viikoittain kokoontuviin junioriryhmiin.

Seuraavat golfkurssit tarjolla kesällä 2024.

Lisätietoja:  juniorit@imatrangolf.fi


Draivia kouluun 
-opettajille

Draivia kouluun! -ohjelma on Golfliiton peruskouluun ja toisen asteen oppilaitoksien tarpeisiin kehittämä golfiin tutustumisen konsepti. Liikunnan opetussuunnitelman mukainen ohjelma tuo golfin lasten ja nuorten näköisenä sekä turvallisena kouluympäristöön, niin tunneille kuin kerhotoimintaankin.

Kiinnostuitko, Draivia kouluun! -konsepti hyödyntämisestä liikuntatunnilla tai vaikkapa kerhotoiminnassa? Voit pyytää Imatran Golf ry:n junioritoiminnasta henkilöä vetämään 1h liikuntasalissa tai nurmikolla sovellettavan golf elämyksen. Lisäksi tarjoamme koulutusta opettajille Draivia kouluun! -ohjelman hyödyntämisestä.  Draivia kouluun! esite

Tutustu Draivia kouluun!  nettisivuihin.

Ota yhteyttä: juniorit@imatrangolf.fi


Virtuaalinen treenipankki

Alla muutamia maistiaisia pelivideoista. Tutustu peleihin ja kokeile käytännössä.

Naistoimikunta

Naistoimikunta järjestää mukavaa toimintaa ja tapahtumia seuran naisgolfareille.

Naistoimikunta 2024

Leena Ojamaa, puheenjohtaja
Irma Hujanen
Anni Hämäläinen, kapteeni
Seija Högfors
Marita Ahvo

Kesällä maanantai-iltaisin pelataan naisten oma pelikierros, naistenpuolikas.
 – tule svingaamaan naisporukkaamme! Tästä linkistä pääset liittymään Imatran golfin naisten WhatsApp-ryhmään.

Oletko peliseuraa vailla? Golfkummeista saat peliseuraa
Yksin pelaaminen voi olla tylsää! Voit olla aloittelija tai konkari ja sinulla on intoa pelata mutta pelikaveri puuttuu? Vai tarvitsetko ehkä hieman sääntöjen tai taitojen päivitystä? Vai tuntuuko kentälle lähtö liian jännittävältä yksin tai täysin vieraassa seurassa? Jos peliseuraa ei ole, niin ei huolta!

Naistoimikunnastamme löytyy paljon golfkavereita eli golfkummeja peliseuraksi. He ovat kokeneempia golfareita, jotka ohjaavat ja opastavat golfin maailmaan esimerkiksi naistenpuolikkailla tai silloin kun sovitte yhteisestä pelistä. Ota siis rohkeasti yhteyttä seuramme pelikavereihin ja sovi pelistä!  Golfkummit löydät täältä.

Naistenpuolikkaat

Naisten omalla pelikierroksella pelataan yhdeksän väylää eli puoli kierrosta – naistenpuolikas.

Peliryhmät muodostetaan ilmoittautuneiden kesken siten, että jokaisessa ryhmässä on golfkummi tai joku muu kokenut pelaaja. Näillä naisten omilla kierroksilla opit golfin sääntöjä, tutustut uusiin ihmisiin ja saat uusia pelikavereita.

Ilmoittaudu caddiemasterille maanantaina klo 16 mennessä.

Naistenkierrokset alkavat yhteisellä kokoontumisella klubilla.
Lähdöt ryhmittäin klo 18.00 alkaen 10 min välein. Tule paikalle klo 17.30 peliryhmien arvontaa ja alkuinfoa varten.

Maanantain kierrokset pelataan väylillä 1-9.
Peli-iltoina harjoitellaan golfin erilaisia pelimuotoja.

Naistenkierroksen hinta 15 €, sisältäen kahvin ja pullan.
Kausimaksun maksaneille kierrokset ovat ilmaisia.

Senioritoimikunta

Senioritoimikunta järjestää seuran seniorijäsenille kilpailuja ja tapahtumia vuosittain päivitettävän toimintasuunnitelman mukaisesti. Kaudella 2024 pelataan ainakin perinteiset kuukausikilpailut, järjestetään 2-3 seniorien seuraottelua ja mahdollistetaan osallistuminen SSS-Tourille. Seniorikalenterista löytyvät kaikki tapahtumat. Kalenteri löytyy tästä linkistä ja klubin ilmoitustaululta.

Kaudella 2024 senioreja ovat kaikki IG:n jäsenet, jotka ovat syntyneet 1974 tai aikaisemmin. Seniori-ikäinen pelaaja voi halutessaan liittyä Suomen Golfseniorit ry:n (SGS) jäseneksi; jäsenyys mahdollistaa mm. osallistumisen SGS:n järjestämiin kilpailuihin ja matkoihin. Lisätietoja:  suomengolfseniorit.fi

Toimikunnan jäsenet 2024:

Puheenjohtaja

Jouni Urpalainen
seniorit@imatrangolf.fi

Jäsenet

Marja-Leena Kurittu
Pekka Ruokonen
Esa Veikkanen


Vastuullisuus

Yhteisömme arvot ovat yhteisöllisyys, VASTUULLISUUS ja avoimuus. Uusi vastuullisuusohjelma on tehty tukemaan arvojenmukaista toimintaa.

Vastuullisuusteema tulee korostumaan tulevaisuudessa myös eri sidosryhmien (Golfliitto, tukijat, yhteistyökumppanit yms.) kanssa toimiessamme.

Vastuullisuusohjelma on luotu yhdessä Imatran golfseuran ja kenttäyhtiö IG Oy Imatran kanssa. Ohjelmaa kehitetään vuosittain vastaamaan tarpeita ja odotuksia.

Imatran Golf ry – materiaalipankki

Jäsenedut
Golfliiton jäsenedut ja golfarin vakuutusturva

Lomakkeita ja ohjeita
Matkalasku 
Nuorten edustuspelaajien kulukorvaus 2024 
Edustusjoukkue – Kulukorvaukset kilpailuista 2023 
Junioritoiminnan valmennuslinjaus 
IG ry kilpailuohje 202

Senioreiden Kulukorvaukset

Jäsentiedotteet 
MiniBermuda 1/24
MiniBermuda 1/23
,   MiniBermuda 2/23MiniBermuda 3/23,   MiniBermuda 4/23MiniBermuda 5/23

Hallituksen kokousmuistiot
2023 
  Yhteistyöpalaveri  1-23 /   2-23 /   3-23  4-23 /   5-23 /   6-23 / 7-23  8-23 
2024

Toimintasuunnitelmat 
2024

Naistoimikunnan kokousmuistiot
2023 
  1-23 /   2-23 /   3-23 /   4-23 /   5-23 /   6-23 /   7-23
2024

Junioritoimikunnan kokousmuistiot
2023   1-23 /  2-23 /   3-23 /   4-23 /   5-23 /   6-23 /   7-23
2024 1-24 / 2-24 / 3 -2 4

Senioritoimikunnan kokousmuistiot 
2024 
1-2 4 / 2-24

Säännöt – Arvot – Vastuullisisuus

Säännöt

Imatran Golf Ry | Säännöt

1 § Nimi ja kotipaikka

Yhdistyksen nimi on Imatran Golf ry ja kotipaikka Imatra.

2 § Tarkoitus ja sen toteuttaminen

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää golfin ja muun liikunnan harrastamista, järjestää harjoituksia ja kilpailuja ym. samantapaisia tilaisuuksia.

Yhdistys voi omistaa ja ylläpitää golftoimintaa varten tarvittavien tilojen hallintaan oikeuttavia osakkeita ja kiinteistöjä.

Toimintaansa rahoittaakseen yhdistys voi myös harjoittaa ravintolaliikettä kenttäalueella sekä välittää jäsenilleen peli- ja urheiluvälineitä.

3 § Jäsenyys

Yhdistyksen jäsen on henkilö, jonka yhdistyksen hallitus on hyväksynyt jäseneksi.

Yhdistyksen jäsenet ovat varsinaisia jäseniä, nuorisojäseniä ja kunniajäseniä.

Nuorisojäsen on alle 21-vuotias henkilö sen kalenterivuoden loppuun, jolloin hän täyttää 21 vuotta.

Yhdistyksen varsinainen kokous voi kutsua yhdistyksen kunniajäseneksi henkilön, joka merkittävällä tavalla on toiminut yhdistyksen ja sen tarkoituksen hyväksi.

4 § Yhdistyksestä erottaminen ja eroaminen

Jäsenen, joka laiminlyö maksunsa tai ei noudata yhdistyksen kokouksen tekemiä päätöksiä tai jonka käyttäytymisellään katsotaan huomattavasti vahingoittaneen yhdistyksen mainetta tai muutoin toimineen yhdistyksen etuja vastaan, voi hallitus erottaa yhdistyksestä. Erottamispäätöksen tekee hallitus päätösvaltaisessa kokouksessaan.

Jos jäsen haluaa erota yhdistyksestä, hänen on ilmoitettava siitä kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle taikka suullisesti yhdistyksen kokouksen pöytäkirjaan.

5 § Liittymismaksut

Syyskokous voi päättää, että yhdistykseen liittymisestä peritään erillinen liittymismaksu.

6 § Jäsenmaksut

Kaikki jäsenet suorittavat yhdistykselle syyskokouksen vahvistaman vuosittaisen jäsenmaksun, joka voi olla erisuuruinen 3§:ssä mainituille eri jäsenryhmille. Kunniajäsen on vapautettu jäsenmaksusta.

Pakottavasta syystä, kuten väliaikainen asuminen ulkomailla, sairaus tms., hallitus voi vuodeksi kerrallaan myöntää jäsenelle, hänen kirjallisesta anomuksestaan, alhaisemman jäsenmaksun.

Kaikki maksut on suoritettava eräpäivään mennessä.

7 § Hallitus

Yhdistyksen hallitukseen kuuluu yhdistyksen syyskokouksen valitsemat puheenjohtaja ja 6-10 jäsentä.

Hallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan, sihteerin, rahastonhoitajan ja kapteenit.

Hallituksen jäsenen toimikausi on kaksi (2) vuotta ja se alkaa syyskokousta seuraavan kalenterivuoden alusta. Puolet hallituksesta on vuosittain erovuorossa. Ensimmäistä kertaa hallitusta näiden sääntöjen nojalla valittaessa arvotaan puolelle jäsenistä yhden vuoden erovuoroisuus.

Hallitus laatii yhdistykselle järjestyssäännöt.

8 § Hallituksen toiminta

Hallitus kokoontuu puheenjohtajan tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtajan kutsusta tai milloin yksikin hallituksen jäsen sitä heiltä kirjallisesti vaatii.

Hallitus voi tarvittaessa asettaa avukseen toimikuntia.

Kutsu hallituksen kokoukseen toimitetaan jäsenille sähköpostilla tai kirjallisesti.

Hallitus on päätösvaltainen, kun puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja ja vähintään puolet hallituksen jäsenistä on läsnä. Päätökset tehdään yksinkertaisella äänten enemmistöllä.

Hallituksen kokouksesta on pidettävä pöytäkirjaa.

9 § Tilien ja hallinnon tarkastus

Yhdistyksen tilinpäätös tehdään kalenterivuosittain ja tilit sekä tarpeelliset asiakirjat on maaliskuun 1. päivään mennessä jätettävä toiminnantarkastajille, joiden on annettava lausuntonsa hallitukselle maaliskuun 15. päivään mennessä.

Yhdistyksellä on yksi (1) varsinainen toiminnantarkastaja ja yksi (1) varatoiminnantarkastaja.

10 § Yhdistyksen kokoukset

Yhdistyksen varsinaisia kokouksia pidetään kaksi: kevätkokous helmi-huhtikuussa ja syyskokous loka-marraskuussa.

Ylimääräinen yhdistyksen kokous pidetään, milloin yhdistyksen kokous niin päättää tai hallitus katsoo tarpeelliseksi taikka vähintään yksi kymmenesosa (1/10) yhdistyksen jäsenistä kirjallisesti ilmoitettua tarkoitusta varten hallitukselta niin vaatii.

Yhdistyksen ylimääräinen kokous on pidettävä kuukauden kuluessa siitä, kun vaatimus sen pitämisestä tässä säädetyssä järjestyksessä on tehty.

11 § Yhdistyksen kokouksen koollekutsuminen

Kutsu yhdistyksen kokouksiin sekä ylimääräiseen kokoukseen on ilmoitettava hallituksen määräämässä sanomalehdessä tai seuran www-sivuilla.

Kokouskutsun ilmoittamisen tulee tapahtua aikaisintaan kolmekymmentä (30) ja viimeistään seitsemän (7) päivää ennen kokousta, ilmoituspäivää ja kokouspäivää sanottuihin määräaikoihin lukematta.

12 § Yhdistyksen kokouksessa käsiteltävät asiat

Yhdistyksen kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

 1. valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri
 2. valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa
 3. valitaan kaksi ääntenlaskijaa
 4. todetaan kokouksen osanottajat, laillisuus ja päätösvaltaisuus
 5. vahvistetaan kokouksen työjärjestys

Tämän lisäksi kevätkokouksessa

 1. esitetään tilinpäätös, joka käsittää tuloslaskelman, taseen ja toimintakertomuksen
 2. esitetään toiminnantarkastajien lausunto
 3. vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tili-ja vastuuvelvollisille
 4. päätetään toimenpiteistä, joihin vahvistetun taseen mukainen voitto tai tappio antaa aihetta
 5. käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

syyskokouksessa

 1. vahvistetaan tulevan vuoden liittymis- ja jäsenmaksujen suuruus ja niiden perimisajankohta
 2. käsitellään ja vahvistetaan tulevan vuoden toimintasuunnitelma
 3. käsitellään ja vahvistetaan tulevan vuoden talousarvio
 4. valitaan hallituksen puheenjohtaja
 5. päätetään hallituksen jäsenten lukumäärä ja valitaan hallituksen jäsenet
 6. valitaan toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja
 7. käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

13 § Äänivalta yhdistyksen kokouksessa

Yhdistyksen kokouksissa on kullakin jäsenellä yksi (1) ääni.

Jäsenmaksunsa laiminlyöneillä ei ole äänivaltaa yhdistyksen kokouksissa.

Jos äänet menevät tasan, ratkaisee puheenjohtajan ääni paitsi vaaleissa, joissa ratkaisee arpa.

14 § Nimen kirjoittaminen

Yhdistyksen nimen kirjoittaa hallituksen puheenjohtaja ja toiminnanjohtaja kumpikin yksin tai kaksi hallituksen jäsentä yhdessä tai se tai ne toimihenkilöt, jotka hallitus on siihen määrännyt määräyksessä mainitulla tavalla.

15 § Sääntöjen muuttaminen ja yhdistyksen purkaminen

Näiden sääntöjen muuttamiseen ja yhdistyksen purkamiseen vaaditaan, että vähintään kolmeneljäsosaa (3/4) yhdistyksen kokouksessa annetuista äänistä sitä kannattaa.

Yhdistyksen purkautuessa on sen varat käytettävä yhdistyksen viimeisen kokouksen määräämällä tavalla golfurheilua edistävään tarkoitukseen.

16 § Erinäisiä säännöksiä

Niissä kohdissa, joista näissä säännöissä ei ole muuta määrätty, noudatetaan voimassa olevan yhdistyslain säännöksiä.

Arvot

Imatran Golf ry | Arvot

YHTEISÖLLISYYS 
Olemme viihtyisä, sosiaalinen ja urheilullinen yhteisö. Meillä on vahva yhteenkuuluvuuden tunne. Nautimme yhdessäolosta ja yhteisistä golfhetkistä.

VASTUULLISUUS 
Toimintamme on suunnitelmallista ja taloudellista, jolloin golfin harrastaminen kohtuukustannuksin on mahdollista. Kannamme kaikki vastuumme kentän kunnosta ja ympäristöstä.

AVOIMUUS 
Avoimuus on edellytys, että yhteisömme sisällä vallitsee aito luottamus.

Arvojemme mukainen toiminta on jokaisen golfyhteisömme jäsenen vastuulla. Seuramme hallitusten jäsenten ja kaikkien työntekijöiden tulee näyttää esimerkkiä omalla toiminnallaan.

Vastuullisuus

Vastuullisuus

Yhteisömme arvot ovat yhteisöllisyys, VASTUULLISUUS ja avoimuus. Uusi vastuullisuusohjelma on tehty tukemaan arvojenmukaista toimintaa.

Vastuullisuusteema tulee korostumaan tulevaisuudessa myös eri sidosryhmien (Golfliitto, tukijat, yhteistyökumppanit yms.) kanssa toimiessamme.

Vastuullisuusohjelma on luotu yhdessä Imatran golfseuran ja kenttäyhtiö IG Oy Imatran kanssa. Ohjelmaa kehitetään vuosittain vastaamaan tarpeita ja odotuksia.